Grafikai szolgáltatások, Weboldalkészítés

Duis semper dictum velit, ut vulputate tortor vehicula non. Nulla facilisi. Integer ligula enim, pretium nec urna id, consectetur aliquam mauris. Quisque dignissim aliquam mauris. Proin cursus massa non erat hendrerit, vel tincidunt nunc fringilla. Nam neque lorem, suscipit et rutrum sed, mollis a nunc. Aenean blandit bibendum justo sit amet interdum. Phasellus sem mi, ornare sed hendrerit vitae, tempus id ipsum. Nunc consequat ligula et libero tristique iaculis. Suspendisse a viverra purus, a lacinia dolor. Etiam quis lacinia mauris. Praesent id libero eros. Vestibulum vel vestibulum neque, nec vulputate sapien. Nullam dapibus auctor aliquam. Integer lorem nisl, cursus id neque sed, suscipit tempor risus. Cras scelerisque tellus vitae leo volutpat ullamcorper.

bemutatkozás

Üdvözöllek!

Bednanits István vagyok, 1972 -ben születtem. Szigetszentmiklóson élek, és itt is dolgozom mint szabadúszó grafikus. 2020 február végéig cégnél dolgoztam, de akkor elérkezettnek láttam az időt, hogy belekezdjek egy saját vállalkozásba.

Sok céggel dolgoztam együtt kisebb-nagyobb projekteken. Az önmagammal szemben felállított maximalizmus eredménye a rengeteg pozitív visszajelzés. Hitvallásom szerint egyetlen igazi elismerés létezik: az ügyfél elégedettsége.

Körülbelül 6 éve kezdtem el foglalkozni a grafikával. Kezdetben csak Photoshop volt, majd szépen lassan jött hozzá az Illustrator, az InDesign, Experience design. Nagyon megszerettem ezt a varázslatos világot. A fantázián kívül persze a tudás az, ami határt szabhat annak, hogy megvalósítsak egy elképzelést, ezért folyamatosan fejlesztem magam.

A grafikai szoftverek újításai mellett, természetesen nyomon követem az aktuális trendeket, de olyan végeredményre törekszem ami időtálló.

Nagyon köszönöm, hogy elolvastad ezt a rövid bemutatkozást és remélem, hogy veled is hamarosan együtt dolgozhatok és megtisztelsz a bizalmaddal.

szolgáltatások

kapcsolat

Árajánlatkérés

Köszönöm az érdeklődésed!
Kérlek add meg a telefonszámodat, hogy gyorsabban fel tudjuk venni a kapcsolatot.
Selected Value: 0
Selected Value: 0
Kérlek, pár szóban írd le, hogy milyen elképzeléseid vannak, milyen szolgáltatásokra lenne szükséged (pl. hírlevél)

Visszahívás kérése

Köszönöm az érdeklődésed!
Kérlek, add meg a telefonszámod, hogy visszahívhassalak.

Üzenetküldés

Köszönöm az érdeklődésed!
Kérlek, add meg az e-mail címed, hogy felvehessem veled a kapcsolatot