BednArt Grafika

Egyedi dekorációk készítése

Napjainkban az egyedi dekoráció már minden különösebb gond nélkül elkészíthető. Már te is biztos jártál úgy, hogy szerettél volna egy jó dekorációt pl. falra vagy pólóra de nem találtál olyat ami tetszett volna. A mai technikai lehetőségek mellett szinte MINDENT lehet nyomni MINDENRE. Van egy számodra kedves fotó amivel szeretnéd az otthonodat díszíteni? Vagy van egy jó ötleted? Minden megvalósítható!
Csak küldd el a fotót vagy vedd fel velem a kapcsolatot és hamarosan a lehető legjobb minőségben élvezheted a dekorációt.

Választhatsz több ezer jogtiszta fotóból, vagy elkészítem az egyedi grafikát a te elképzeléseid alapján. Számomra nagyon fontos, hogy prémium minőségben jusson el hozzád az amit szeretnél, ezért a saját fotóval kapcsolatban vannak minimális elvárások.

Amennyiben nem lehetséges jobb minőségű fotóhoz hozzájutnod de ragaszkodsz hozzá, kérlek, hogy az elérhetőségeimen keresztül vedd fel velem a kapcsolatot, hátha fel tudjuk javítani.

Tényleg csak a fantázia szabhat határt. Nehéz lenne mindent bemutatni de ezen az oldalon igyekszem bemutatni néhány példát (folyamatosan bővíteni fogom). Kérlek, kövesd a Facebook oldalamat, oda is töltök fel új ötleteket.

Saját készítésű grafikák Star wars rajongóknak

Felhasználható pl. póló dekorációnak, prémium minőségű, nagy méretű fali poszterhez de ha más elképzelésed van, egészen biztos, hogy az is megoldható.

Beltéri dekorációs ötletek

Tényleg érvényes a “MINDENRE MINDENT” elv. Fali matricától kezdve a mozaik képeken keresztül a Dakerbond alumínium kompozit lemezig rengeteg féle és fajtájú anyagot használhatsz fel az egyéni elképzeléseid szerint.