BednArt Grafika

weboldalkészítés

Gyors, biztonságos, reszponzív weboldalak, webáruházak, SEO (keresőoptimalizálás) beállításokkal.

weboldalkészítés
weboldalak-3D-látvány

Ma már nem számít luxusnak egy saját weboldal. A te igényeid és elképzeléseid alapján megtervezem és elkészítem a weboldalad, legyen az egy egyoldalas bemutatkozó oldal, blog vagy akár egy webáruház.

Megbeszéljük, hogy milyen elképzeléseid vannak, milyen funkciókat szeretnél beépíteni az oldaladba. Ezek után küldök neked látványtervet, majd amikor a részleteken is finomítottunk elkészítem a weboldalad.

Igény esetén elintézem a domain regisztrációt és az igényeidnek megfelelő tárhelyet. Megmutatom, hogy hogyan tudod kezelni az oldalad, hogyan tudsz tartalmakat feltölteni, de ha szeretnéd akkor havi rendszerességgel karban tartom az oldaladat és a tartalmaidat is feltöltöm.

Webáruházat szeretnél? Abban is állok rendelkezésedre. Amennyiben nem rendelkezel jó minőségű termékfotókkal, szívesen lefotózom termékeidet, majd kidolgozva átadom neked a képeket. 

Minden a te elképzeléseid szerint fog megjelenni az áruházadban. Számtalan szolgáltatás közül válogathatsz.

Sajnos nem létezik feltörhetetlen oldal, viszont bőven vannak lehetőségek amikkel elég jól meg lehet nehezíteni, hogy a weboldalad ne kerüljön illetéktelenek kezébe. Számomra nagyon fontos, hogy te sokáig élvezhesd  a saját weboldalad, ezért minden csomagban alapból benne vannak a biztonsági beállítások. 

További fix alapszolgáltatás még a SEO (keresőoptimalizálás) beállítás. Ezekre azért van szükség mert ezek nélkül az oldaladat a Google annyira hátra sorolná, hogy csak nagyon nehezen jutna el másokhoz.

Kiválaszthatod, hogy melyik Google szolgáltatást vagy szolgáltatásokat építsem be az oldaladban (Search console, Analytics, stb). Ezek segítségével akár egy applikáción keresztül pontos és részletes tájékoztatást kapsz a weboldalad látogatottságáról.

Azt tudtad, hogy Magyarországon az internetezők 89%-a mobilon is aktívan “netezik”? (2019-es adat) Ezért elengedhetetlen, hogy a weboldalad reszponzív legyen. Természetesen a te weboldalad is élvezhető lesz minden eszközön

A megjelenés, valamint a már említett szempontok mellett elengedhetetlen, hogy az oldalad gyors legyen, hiszen senki sem szeret várakozni amíg betölt az oldal. Ezért természetesen, a feltöltendő anyagaidat optimalizálni fogom és a kész weboldaladat átadás előtt különböző fórumokon tesztelni fogom és a tesztek eredményeit megosztom veled.

weboldalak_keszitese

webdesign